torstai 21. kesäkuuta 2018

Sadepäiviä ja pizzaa, Nauvo (3-5.8.2017)

Päivä kotona pyykkiä pesten ja taas matkaan. Tällä kertaa kolmestaan. Tarkoitus oli purjehtia Brännskäriin, mutta juuri ennen lähtöä tulikutu pizzalle ja päätettiinkin mennä Nauvoon. Airistolla oli kova tuuli ja loistava purjehduskeli. Matkalla meinasi käydä hullusti kun suuri saksalainen purjevene tuli kovaa vauhtia päin. Onneksi huomasivat meidät viime hetkellä! Muuten olisi kolahtanut ja kovaa. Paitsi tietenkin itse olisi väistetty. Nauvo ei ole kuulunut suosikkeihimme aikasempina vuosina (liikaa veneitä ja ihmisiä). Nyt se oli kuitenkin positiivinen yllätys. Satamapojista yksi tuli kumiveneellä vastaan ja ohjasi tyhjälle paikalle missä toinen otti köydet vastaan. 
Illalla saatiin seuraa ja käytiin Niskassa syömässä pizzat. Kovat sateet seuraavana päivänä sai meidät jäämään vielä toiseksi päiväksi. Tulipa testattua myös aamiainen Köpmansilla ja vain oltua veneellä. Kovat tuulet ja sade-ennusteet ajoivat meidät päiväksi kotiin ennen kuin lähdettäisiin taas. 


Aurinkoinen päivä merellä ennen sateita.

Minigasti on perinyt isänsä unenlahjat. Mitä kovempi meno, sen paremmin uni maistuu. 
Kapteeni elementissään.Tähän mennessä ollaan syöty Niskan pizzat Turussa, Maarianhaminassa ja Nauvossa. Aina yhtä hyvää!


Aamiainen Köpmansilla. 

Nauvon satama on yleensä ihan täynnä. Nyt oli kuitenkin hyvin tilaa.
Pikkukippari ottaa mallia tulevia koitoksia varten. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti