tiistai 2. elokuuta 2016

Lappo- Keistiö- Turku 15-17.7.2016

Suunnitelmissa oli jatkaa matkaa vielä Lappoosta Seglingeen ja kiertää Sottungan ja Korppoon kautta takaisin Turkuun. Seuraavan päivän kovat ennustelukemat saivat kuitenkin meidät aikaistamaan Kihdin ylitystä. Päätimme poiketa taas Keistiön mökin kautta matkalla takaisin kotisatamaan. Päivä oli purjehduksellisesti yksi matkan parhaita. Koukkasimme Kihdillä etelästä Jungfruskärin kautta ja purjehdimme Iniöön päin meille uutta väylää Mossala fjärdenin läpi. Perillä grillattiin ja saunottiin. 

Seuraavana päivänä matka jatkui kovassa tuulessa takaisin kohti Turkua. Rajakarilla mitattiin puuskissa 15 m/s. Maininki oli melkoinen ja vielä illalla keikkui. Kapteeni totesi, että oli reissun rankin purjehdus. Purjeita oli liikaa (eikä sopivaa reivipaikkaa tullut vastaan)  ja peräsinkin petti pariin otteeseen. Lomapurjehduksen ensimmäinen osa saatiin päätökseen ja seuraavat päivät menivät kuivalla maalla. Oli mukavaa päästä välillä isoon sänkyyn nukkumaan.


Matkalla Keistiöön.  

Uusia kuvakulmia etsimässä. 

Nälkä kurni vatsassa. Muurikalla tehty pyttipannu maistui pitkän purjehduksen jälkeen.Täyttä vauhtia kohti kotisatamaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti