maanantai 2. marraskuuta 2015

Maston lasku ja valmistelua talvitelakalle 14.10.2015

Kapteeni kiipesi pari viikkoa sitten viimeisen kerran mastoon ja irroitti Windexin sekä tuulimittarin. Seuraavana päivänä suunnattiin viiden hengen voimin laskemaan masto. Tänä vuonna urakka saatiin tehdä aurinkoisessa ja melko lämpimässä säässä. Viime syksynä tuli räntää ja meitä oli vain kolme. 

Vene nousi telakalle  20.10 ja nyt menossa on taas katoksen rakentaminen. 


Tämän vuoden viimeinen mastoreissu.Masto tulee alas.


5 kommenttia:

 1. Hei! Aloitamme kohta ensimmäisen kauden omalla Avance245:llä, ja veneen kylmäsäilytys mietityttää. Harkinnassa on kylmälaukku, joka toimisi sekä 12v/230v virralla, mutta onko teillä jokin parempi ratkaisu kenties omassa paatissanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea loistavasta veneestä :) Ensimmäisenä kesänä meillä oli Peltier kylmälaukku, joka toimi tyydyttävästi. Se oli kuitenkin melkoinen virtasyöppö eikä mahdollistanut herkästi pilaantuvan ruuan säilytystä kovin pitkään. Viime kesänä hankimme Waecon kompressoritoimisen kylmälaukun. Tämä on toiminut ainakin meillä oikein hyvin. Ajattelimme, että laukun voi aina täyttää vaikka valmiiksi kotona, mutta käytännössä painoa on kuitenkin sen verran paljon, että tavaksi on tullut kantaa tavarat jääkaapista veneeseen toisella kylmälaukulla.

   Poista
  2. Kiitos! Virtasyöppöä juurikin pelkäämme ja aloimme siksi empimään tuon kylmälaukun kanssa.. Pystyisitköhän linkkaamaan tuon hyväksi havaitsemanne Waecon laukun? Blogianne on tässä talven aikana inspiraatiota hakiessa kahlattu ahkerasti läpi :)

   Poista

  3. http://www.dometic.fi/product/waeco-coolfreeze-cdf-26-professional/

   Meillä on tämä. Pari vuotta vanha malli.
   Kiva jos blogista on ollut inspiraatiota :)

   Poista

  4. http://www.dometic.fi/product/waeco-coolfreeze-cdf-26-professional/

   Meillä on tämä. Pari vuotta vanha malli.
   Kiva jos blogista on ollut inspiraatiota :)

   Poista