lauantai 4. heinäkuuta 2015

Vuodessa ehtii tapahtua paljon

Nämä kuvat ovat viime syksyltä (ja edelliseltä), mutta jäivät julkaisematta silloin. Tämän jälkeen on jo ehtinyt tapahtumaan paljon, mutta suurimmat muutokset veneellä tapahtui kyllä viime vuoden aikana. Aikaa ja rahaa on kulunut paljon. Toisaalta kaikki tämä palkitaan joka kerta kun päästään merelle. On meillä aika loistava paatti! Ei varmaan tarvitse mainita mikä on ennen ja mikä jälkeen...2 kommenttia:

 1. Hei! Minullakin on Avance 245, ostin puolitoista vuotta sitten. Nyt pitäisi hieman puhdistaa teakpintoja. Muistatko mitä ainetta te käytitte? On niin lämmin hieno sävy teidän sisätiloissa!
  Terveisin Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Anteeksi, että vastaus hieman kesti. Meillä on kotona tuore pikkukippari, joka täyttää päivät:) hyvän venevalinnan teit! Pikku Avancella mahtuu melkein mihin vaan ja on mukava purjehdittava. Meillä oli teak pinnat niin huonossa kunnossa, että kuivahiottiin varovasti vanha lakka koneella pois ja lakattiin uudestaan muistaakseni puolihimmeällä lakalla. Hyvin on säilynyt ainakin tämän kolme vuotta.

   Poista