lauantai 12. heinäkuuta 2014

Viimeinen viikko kuivalla maalla

Perjantai 27.6
Torstaina tehty peräsimen maalaus ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Saatiin underwater primer kerros maalattua kun sade yllätti. Onneksi vahinko oli odotettua pienempi ja saatiin korjattua. 


Lauantai 28.6
Nostettiin peräsin paikoilleen ja maalattiin se myrkkymaalilla. Aurinko paistoi ja lämpötila nousi vihdoinkin kesäisiin lukemiin. Tehtiin samalla myös kattomalli pahvista.


Sunnuntai 28.6
Saatiin viimeiset letkut asennettua vesitankkiin ja todettiin, että hyvin toimii. Tarkistettiin maston valot ja huollettiin rigiä.

Maanantai 30.6
Irroitettiin diesel tankki ja puhdistettiin se. Tankki piti saada uudestaan kiinni sitlådan alle. Tehtävä vaikutti mahdottomalta, kunnes gasti ehdotti, että mahtuu ehkä penkin alle.  Said and done, siellä se tankki nyt on hyvin paikoillaan ja gastikin saatiin ulos luukusta.


 
Tiistai 1.7
Tehtiin loput moottorihuollosta ja alettiin valmistautumaan veneen laskuun. Tehtiin viimeiset rungon korjaukset ja vahattiin.


Keskiviikko 2.7 ja torstai 3.7
Pentteri alkoi valmistua. Mietittiin sähkövetoja. Oltiin ajateltu, että vene lasketaan torstaina mutta kaikki trukkikuskit olivatkin lomalla. Sanoivat, että soittavat heti kun vene voidaan laskea. 

Perjantai 4.7 
Kesken työpäivänen tuli yhtäkkiä ilmoitus että trukkikuski on löytynyt ja vene lasketaan veteen. Lähdettiin heti telakalle päin ja kun päästiin sinne vene oli jo vedessä. Ruisrockin välimelskeissä käytiin syömässä aamiainen veneellä ja fiilisteltiin aurinkoisessa säässä. Perjantai oli ensimmäinen kunnon kesäpäivä. Enää ei harmittanut, että ei saatu venettä aikaisemmin vesille.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti